Jelentkezés

A szakirányú továbbképzésre az vehető fel, aki vagy alapképzésben vagy mesterképzésben (ideértve a főiskolai, illetve egyetemi szintű végzettséget is) már megszerzett végzettséggel és szakképzettséggel rendelkezik.

A domotika szakmérnök szak felvételi feltételei
A domotika szakmérnök szak felvétel feltétele, hogy a jelentkező szakirányú (biztonságtechnikai mérnök, mechatronikai mérnök, gépészmérnök, villamosmérnök, informatikus mérnök, kommunikációtechnikai mérnök) mérnöki végzettséggel rendelkezik. Egyéb műszaki/informatikusi diploma esetében a hallgatónak a jelentkezés során be kell nyújtani a leckekönyve hitelesített másolatát, mely alapján a szakvezető – összhangban az Óbudai Egyetem Tanulmányi és vizsgaszabályzatával – mérlegeli az előtanulmányokat, s döntést hoz arról, hogy a jelentkező vagy a domotika szakmérnök képzésre, vagy a domotika szaktanácsadó képzésre nyer-e felvételt.

A domotika szaktanácsadó szak felvételi feltételei
A szakirányú továbbképzésre az vehető fel, aki vagy alapképzésben vagy mesterképzésben bármilyen nem mérnöki területen szerzett felsőfokú végzettséggel rendelkezik.

Jelentkezés